DECEMBER 29

1939 - We got the stuff already to take down to the Engraver's + Ivr. said "next week" - got started on Fantle deal... Sort of fun. - But they are certainly messing it up! (I'll keep the pressure on!)
1940 11- VERY STUPID OF ME - AFTER TAKING ABOUT 3 HRS. TO WRITE A LETTER TO F., I LAY LISTENING TO THE RADIO - + BANG, I WAS THINKING ABOUT LEONARD. IT WAS FUTILE TO RATIONALIZE HIM OUT OF MY THOUGHTS - CRIED. FELT LIKE HELL - ALL OF WHICH MADE TODAY V. BAD... FINALLY SNAPPED OUT OF IT WENT TO SHOW W/ D.J. + SARA - FEEL OKAY - MUST WORK.
1941 1:00 (I hope Leonard wiped off that lipstick before he went back to the car!) Hung an exhibit - Jo came out. Stayed for dinner. We have a story outlined. Leonard, Bill, Harold + I talked about insight and intuition! - vicious circle.
1942 12- MY MIND IS IN A constant TURMOIL... "WHERE DO I GO FROM here?" AFTER TALKING TO DONNA I GUESS MAYBE New York... I DON'T KNOW IF I HAVE THE GUTS OR NOT... I DIDN'T GET UP TILL LATE TODAY; TOOK VIRGINIA + SHIRLEY TO LUNCH AT THE Town Club... DAMN... I'D SHORE LIKE MY monee
1943